Szállítás

Szállítás és beüzemelés


Szállítási költség:

Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

 

 

Szállítási információk


Kattintson és otthonába visszük megrendelését!

 

Átvételkor minden esetben van lehetőség a termék átvizsgálására. Csak úgy vegye át a terméket, hogy meggyőződött a termék sérülés mentességéről, mert az átvétel után sérülés miatti reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

A házhoz szállítást előzetes telefonos egyeztetés után végezzük.

 

Komfort szolgáltatás

Futárjaink külön kérésre emeletre is felszállítják a megrendelt készülékeket (hűtők, sütők, mosógépek, mosogatógépek, tűzhelyek, esetében).

Ha a megrendelt terméket emeletre kéri, ne bajlódjon a felvitellel! Kollégáink egy profi szerkezettel szinte bármilyen emeletre sérülésmentesen felviszik.

Ha van lift és befér a termék, nincs külön emeleti díj. Ha nincs lift vagy nem fér be a liftbe a termék és lépcsőn kell mozgatni, akkor a díjak az alábbiak szerint alakulnak:


1-2. emeletig 1500 Ft / gép
3-4. emeletig 3000 Ft / gép
5-6. emeletig 4500 Ft / gép

DE! EZ A SZOLGÁLTATÁS TULAJDONKÉPPEN INGYEN LESZ ÖNNEK, UGYANIS KUPON FORMÁJÁBAN MEGKAPJA AZT AZ ÖSSZEGET, AMIT KIFIZET EMELETDÍJKÉNT. Ezt az összeget a következő vásárlásakor vonjuk le a vételárból.

 
Régi készülék elszállítása:
Régi készülékét díjmentesen elszállítjuk lakásáról saját telephelyünkre, abban az esetben, ha nem kell emeletről leszállítani. Amennyiben lépcsőn kell emeletről leszállítani, akkor azt anyagmozgatási díj ellenében tudjuk vállalni.

 

Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására előre nem látható készlethiány, szállítási késedelem bekövetkezése esetén. Ilyen esetben e-mailben vagy telefonon természetesen tájékoztatjuk Önt.


    Ingyenes beüzemelés

Amennyiben tőlünk vásárol, nem kell súlyos ezreket fizetnie egy szakembernek és napokat várnia arra, hogy használni tudja készülékét.
Háztartási nagygépeit ingyenesen házhoz szállítjuk,  kicsomagoljuk, ellenőrizzük a sérülésmentességét, a csomagolóanyagot, rögzítőcsavarokat eltávolítjuk. Majd áram és/vagy vízhálózatra csatlakoztatjuk és ingyen beüzemeljük a működés helyén.
Az ingyenes beüzemelés nem vonatkozik a speciális szakembert igénylő készülékekre, melyeknél gázt vagy áramot kell bekötni a készülékbe (nem dugvillás készülékek).

Feltételek:
Az ingyenes beüzemelés a következő készüléktípusokra vonatkozik: mosógép, mosogatógép, szárítógép, mosó-szárítógép, hűtőszekrény, fagyasztószekrény, fagyasztóláda, tehát minden olyan berendezésre, melyeknél nem kell vízvezetéket szerelni, villanyszerelési és asztalos munkákat, vagy egyéb speciális szakembert igénylő feladatokat végezni.

Vágást, fúrást, faragást, falbontást nem tartalmaz a szolgáltatás, csak sztenderd bekötéseket, ahol az alapkiállás vagy csatlakoztatás ki van építve (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás, konnektor, stb.).
A beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék működési helye megközelíthető, tehát bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni és az apróbb bútormozgatásból eredő sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

Amennyiben kéri a szolgáltatást, kérjük a Kosár oldalon a Megjegyzés rovatban tüntesse fel, hogy "ingyenes beüzemelés" vagy "beüzemelést kérek" stb.

Biztonságos webáruház
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Megbízható bolt