Menü
Your Cart

Szállítás


Tisztelt Vásárlónk!


 A kialakult járványügyi helyzet miatt a házhoz szállítást a legmagasabb biztonsági és higiéniai előírások szerint végezzük.
Ez azt jelenti, hogy:
- szállítást végző minden munkatársunk egészséges;
- csak védőfelszerelésben (védőmaszk és kesztyű) dolgoznak;
- minden vevő előtt és után kézfertőtlenítést végeznek;
- a termék átadása az ajtóban történik, tehát nem viszik a terméket a kívánt helyre;
- termék beüzemelést nem végzünk
- a terméket nem csomagolják ki és a csomagolóanyagot nem szállítják el;
- régi gépet csak abban az esetben szállítanak el, ha a vásárló kikészíti az ajtó elé, szállításra megfelelő állapotban;
- a szállítólevelet a vevő csak a saját tollával írhatja alá
- mindenki egészségének megóvása érdekében - ha van rá lehetőségük - legyenek szívesek kerülni a készpénzes fizetést. Helyette kérjük, válasszák inkább az átutalást.

Az alábbi esetekben megtagadhatjuk a termék kézbesítését:
 - hatósági házi karantén (járványügyi megfigyelés alatt álló személy),
- kórház, egészségügyi intézmény által leadott megrendelés esetén.

Szállítás és beüzemelés

Szállítási költség:


bruttó 39.900 Ft és azt meghaladó rendelés érték esetén

Címenként, egy címre több termék esetén is,
- a termékek számától és kosárértéktől függetlenül, Magyarország egész területére ingyenes a házhoz szállítás.
- nincs utánvét kezelési díj


bruttó 39.900 Ft alatti rendelés érté esetén

Címenként, egy címre több termék esetén is,

-bruttó 990 FtSzállítási információk

Szállítási terület: Magyarország egész területe
Szállítási napok: hétfőtől péntekig
Szállítás termék végleges helyére:  a terméket a kívánt helyére szállítjuk


Értesítés:
Minden esetben minimum 3x telefonon tájékoztatunk téged a rendelésed állapotáról,

- először ha leadod a megrendelésed még aznap, vagy a következő munkanapon mindenképpen telefonon keresni fogunk megerősítés miatt

- másodszor saját fuvarszervezőnk egyeztet Veled a szállítással kapcsolatban

- harmadszor a szállítást végző futár telefonál érkezés előtt fél órával vagy ha szeretnéd korábban


Termék átvétele:

Átvételkor minden esetben van lehetőség a termék átvizsgálására. Csak úgy vegye át a terméket, hogy meggyőződött a termék sérülés mentességéről.
Sérülésre vonatkozó reklamációt, átvételt követően 48 órán belül tudjuk fogadni, amennyiben az átvételkor nincs lehetőség kibontani, átvizsgálni a terméket, abban az esetben a szállítólevélen be kell jelölni, a "a termék átvizsgálása nem történt meg" megjegyzést. Ebben az esetben Önnek átvételtől számítva 48 órán belül van lehetősége jelezni felénk az esetleges sérüléseket.


Amennyiben be van jelölve a "a termék átvizsgálása megtörtént, minden rendben találtam" megjegyzés; vagy a bejelentés az átvételt követően 48 órán kívül történik, akkor nem tudjuk fogadni a ilyen jellegű bejelentéseket!

Kattintson és otthonába visszük megrendelését!


Komfort szolgáltatás - Jelenleg csak a rendkívüli tájékoztatásban leírtak szerint végezzük


Futárjaink külön kérésre emeletre is felszállítják a megrendelt készülékeket (hűtők, sütők, mosógépek, mosogatógépek, tűzhelyek, esetében).
Ha a megrendelt terméket emeletre kéri, ne bajlódjon a felvitellel! Kollégáink egy profi szerkezettel szinte bármilyen emeletre sérülésmentesen felviszik.
Ha van lift és befér a termék, nincs külön emeleti díj. Ha nincs lift vagy nem fér be a liftbe a termék és lépcsőn kell mozgatni, akkor a díjak az alábbiak szerint alakulnak:
1-2. emeletig 1500 Ft / gép
3-4. emeletig 3000 Ft / gép
5-6. emeletig 4500 Ft / gép
DE! EZ A SZOLGÁLTATÁS TULAJDONKÉPPEN INGYEN LESZ ÖNNEK, UGYANIS KUPON FORMÁJÁBAN MEGKAPJA AZT AZ ÖSSZEGET, AMIT KIFIZET EMELETDÍJKÉNT. Ezt az összeget a következő vásárlásakor vonjuk le a vételárból.


Régi készülék elszállítása:
Régi készülékét díjmentesen elszállítjuk lakásáról saját telephelyünkre, abban az esetben, ha nem kell emeletről leszállítani. Amennyiben lépcsőn kell emeletről leszállítani, akkor azt anyagmozgatási díj ellenében tudjuk vállalni.


Készlet információ, szállításra vonatkozó megjelölések:
Raktáron – szállítás Komárnoi (szlovákiai) raktárból
Központi raktáron -  szállítás központi Lengyel és Szlovákiai raktárbólIngyenes beüzemelés - Jelenleg csak a rendkívüli tájékoztatásban leírtak szerint végezzük

Amennyiben tőlünk vásárol, nem kell súlyos ezreket fizetnie egy szakembernek és napokat várnia arra, hogy használni tudja készülékét.
Háztartási nagygépeit ingyenesen házhoz szállítjuk,  kicsomagoljuk, ellenőrizzük a sérülésmentességét, a csomagolóanyagot, rögzítőcsavarokat eltávolítjuk. Majd áram és/vagy vízhálózatra csatlakoztatjuk és ingyen beüzemeljük a működés helyén.
Az ingyenes beüzemelés nem vonatkozik a speciális szakembert igénylő készülékekre, melyeknél gázt vagy áramot kell bekötni a készülékbe (nem dugvillás készülékek).

Feltételek:
Az ingyenes beüzemelés a következő készüléktípusokra vonatkozik: mosógép, mosogatógép, szárítógép, mosó-szárítógép, hűtőszekrény, fagyasztószekrény, fagyasztóláda, tehát minden olyan berendezésre, melyeknél nem kell vízvezetéket szerelni, villanyszerelési és asztalos munkákat, vagy egyéb speciális szakembert igénylő feladatokat végezni.

Vágást, fúrást, faragást, falbontást nem tartalmaz a szolgáltatás, csak sztenderd bekötéseket, ahol az alapkiállás vagy csatlakoztatás ki van építve (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás, konnektor, stb.).
A beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék működési helye megközelíthető, tehát bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni és az apróbb bútormozgatásból eredő sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!


módosítva 2020.06.05. 08:42