Szállítás

Szállítási költség


Ingyenes házhozszállítás Magyarország területén.

 

 

Szállítási info


Kattintson és otthonába visszük megrendelését!

 

Átvételkor minden esetben van lehetőség a termék átvizsgálására, csak úgy vegye át a terméket hogy meggyőződött a termék sérülés mentességéről, mert az átvétel után sérülés miatti reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

A házhozszállítást, előzetes telefonos egyeztetés után végezzük.

 

Komfort szolgáltatás

Futárjaink külön kérésre emeletre is felszállítják megrendelt készülékeket. (Hűtők, sütők, mosógépek, mosogatógépek, tűzhelyek, esetében)

Ha a megrendelt terméket emeletre kéri, ne bajlódjon a felvitellel, kollégáink egy profi szerkezettel, szinte bármilyen emeletre sérülésmentesen felviszik.

Ha van lift és befér a termék, nincs külön emeleti díj, ha nincs lift vagy nem fér be a liftbe a termék és lépcsőn kell mozgatni, akkor a díjak az alábbiak szerint alakulnak:


1-2. emeletig 1500 Ft / gép
3-4. emeletig 3000 Ft / gép
5-6. emeletig 4500 Ft / gép
6. emelet felett, kérjen ajánlatot!

DE! EZ A SZOLGÁLTATÁS TULAJDONKÉPPEN INGYEN LESZ ÖNNEK, UGYANIS KUPON FORMÁJÁBAN MEGKAPJA AZT AZ ÖSSZEGET, AMIT KIFIZET EMELETDÍJKÉNT. Ezt az összeget a következő vásárlásakor vonjuk le, a vételárból.

 
Régi készülék elszállítása:
Régi készülékét díjmentesen elszállítjuk lakásáról saját telephelyünkre, abban az esetben, ha nem kell emeletről leszállítani. Amennyiben lépcsőn kell emeletről leszállítani akkor azt anyagmozgatási díj ellenében tudjuk vállalni.

 

Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására, előre nem látható készlethiány, szállítási késedelem bekövetkezése esetén. Ilyen esetben e-mailben vagy telefonon természetesen tájékoztatjuk Önt.


Biztonságos webáruház
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Megbízható bolt