Menü
Your Cart

Garancia

Garanciális ügyintézés meneteHibabejelentést csak írásban tudunk fogadni, kérjük a hibabejelentés menüben kért adatokat küldje el részünkre.


az garanciális ügyintézés menete: 


Amennyiben van Magyarországi szervizhálózata a terméknek, Ön helyett munkatársunk a márkaszervizzel felveszi a kapcsolatot, lejelenti a hibát és Önnek már csak telefonon egyeztetni kell a márkaszervizzel a kiszállás időpontjáról.


Amennyiben nincs Magyarországi szervizhálózata a terméknek, futár küldünk a termékért, amit elszállítunk külföldi márkaszervizbe.  Az elszállítást végző futár a terméket  becsomagolja és maximális gondossággal fogja kezelni az oda-vissza szállítás során.


A garanciális ügyintézés alatt keletkezett sérülésért minden esetben felelősséget vállalunk.


A terméket elszállítjuk a külföldi márkaszervizbe, munkatársunk mindent elintéz, a hibabejelentést a kapcsolattartást a szervizzel, így Önnek nincs semmi más dolga az ügyintézés folyamán.
Az ügymenetről folyamatosan tájékoztatást fog kapni, hogy hol a terméke illetve amint információnk van a szerviztől azonnal jelezni fogjuk Önnek.Garancia idő


2 év garancia érvényes valamennyi termékünkre, de vannak olyan termékcsoportok, melyekre eltérő garanciaidőt vállalunk, ezek az alábbi felsorolásban láthatóak:


1 év garancia:  Sport és szabadidő, Iroda,műszaki cikk, Bútor, Motoros kiegészítők, Kerékpárok, Szépségápolás és egészség, Baba, mama, játék, ajándék, Kerti bútor kategóriában lévő termékek