Menü
Your Cart

Beüzemelés

               Ingyenes beüzemelés

Amennyiben tőlünk vásárol, nem kell súlyos ezreket fizetni egy szakembernek és napokat várnia arra, hogy használni tudja készülékét.
Háztartási nagygépeit ingyenesen házhoz szállítjuk,  kicsomagoljuk, ellenőrizzük a sérülésmentességét, a csomagolóanyagot, rögzítőcsavarokat eltávolítjuk. Majd áram és/vagy vízhálózatra csatlakoztatjuk és ingyen beüzemeljük a működés helyén.
Az ingyenes beüzemelés nem vonatkozik a speciális szakembert igénylő készülékekre, melyeknél gázt vagy áramot kell bekötni a készülékbe (nem dugvillás készülékek).

Szabadonálló hűtőszekrények, fagyasztóládák, fagyasztószekrények beüzemelése a termék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése, a termék kívánt helyére való elhelyezése és a további teendők tájékoztatásából áll. Ezeknél a készülékeknél az áram alá helyezést nem végezzük el, mert a szállítás miatt célszerű 4-6 órát várni.


Feltételek:
Az ingyenes beüzemelés a következő szabadonálló készüléktípusokra vonatkozik: mosógép, mosogatógép, szárítógép, mosó-szárítógép, hűtőszekrény, fagyasztószekrény, fagyasztóláda, tehát minden olyan berendezésre, melyeknél nem kell vízvezetéket szerelni, villanyszerelési és asztalos munkákat vagy egyéb speciális szakembert igénylő feladatokat végezni.

Vágást, fúrást, faragást, falbontást, nem tartalmaz a szolgáltatás, csak sztenderd bekötéseket, ahol az alapkiállás vagy csatlakoztatás ki van építve (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás, konnektor, stb.). Hűtőszekrények esetében ajtó nyitási irányt nem változtatunk.
A beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék működési helye megközelíthető, tehát bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni és az apróbb bútormozgatásból eredő sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!