Beüzemelés

               Ingyenes beüzemelés

Amennyiben tőlünk vásárol, nem kell súlyos ezreket fizetni egy szakembernek és napokat várnia arra, hogy használni tudja készülékét.
Háztartási nagygépeit ingyenesen házhoz szállítjuk,  kicsomagoljuk, ellenőrizzük a sérülésmentességét, a csomagolóanyagot, rögzítőcsavarokat eltávolítjuk. Majd áram és/vagy vízhálózatra csatlakoztatjuk és ingyen beüzemeljük a működés helyén.
Az ingyenes beüzemelés nem vonatkozik a speciális szakembert igénylő készülékekre, melyeknél gázt vagy áramot kell bekötni a készülékbe (nem dugvillás készülékek).

Szabadonálló hűtőszekrények, fagyasztóládák, fagyasztószekrények beüzemelése a termék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése, a termék kívánt helyére való elhelyezése és a további teendők tájékoztatásából áll. Ezeknél a készülékeknél az áram alá helyezést nem végezzük el, mert a szállítás miatt célszerű 4-6 órát várni.


Feltételek:
Az ingyenes beüzemelés a következő szabadonálló készüléktípusokra vonatkozik: mosógép, mosogatógép, szárítógép, mosó-szárítógép, hűtőszekrény, fagyasztószekrény, fagyasztóláda, tehát minden olyan berendezésre, melyeknél nem kell vízvezetéket szerelni, villanyszerelési és asztalos munkákat vagy egyéb speciális szakembert igénylő feladatokat végezni.

Vágást, fúrást, faragást, falbontást, nem tartalmaz a szolgáltatás, csak sztenderd bekötéseket, ahol az alapkiállás vagy csatlakoztatás ki van építve (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás, konnektor, stb.). Hűtőszekrények esetében ajtó nyitási irányt nem változtatunk.
A beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék működési helye megközelíthető, tehát bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni és az apróbb bútormozgatásból eredő sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!Biztonságos webáruház
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Megbízható bolt