Beüzemelés

               Ingyenes beüzemelés

Amennyiben tőlünk vásárol, nem kell súlyos ezreket fizetni egy szakembernek és napokat várnia arra, hogy használni tudja készülékét.
Háztartási nagygépeit, ingyenesen házhoz szállítjuk,  kicsomagoljuk, ellenőrizzük a sérülésmentességét, a csomagolóanyagot, rögzítőcsavarokat eltávolítjuk. Majd áram és/vagy vízhálózatra csatlakoztatjuk és ingyen beüzemeljük a működés helyén.
Az ingyenes beüzemelés nem vonatkozik, a speciális szakembert igénylő készülékekre, melyeknél gázt, vagy áramot kell bekötni a készülékbe (nem dugvillás készülékek).

Hűtőszekrények fagyasztóládák, fagyasztószekrények beüzemelése a termék kicsomagolása a termék kívánt helyére való elhelyezés, kérésre a csomagolóanyag elszállítása és a további teendők tájékoztatásából áll. Ezeknél a készülékeknél az áram alá helyezést nem végezzük el, mert a szállítás miatt célszerű 4-6 órát várni.


Feltételek:
Az ingyenes beüzemelés a következő készüléktípusokra vonatkozik: mosógép, mosogatógép, szárítógép, mósó-szárítógép, hűtőszekrény, fagyasztószekrény, fagyasztóláda, televízió, tehát minden olyan berendezésre, melyeknél nem kell vízvezetéket szerelni, villanyszerelési és asztalos munkákat, vagy egyéb speciális szakembert igénylő feladatokat végezni.

Vágást, fúrást, faragást, falbontást, nem tartalmaz a szolgáltatás, csak sztenderd bekötéseket, ahol az alapkiállás, vagy csatlakoztatás ki van építve (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás, konnektor, stb.).
A beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék működési helye megközelíthető, tehát bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni és az apróbb bútormozgatásból eredő sérülésekért felelősséget nem tudunk vállalni!

Amennyiben kéri a szolgálatatást, kérjük a kosár oldalon a megjegyzés rovatba tüntesse fel, ingyenes beüzemelés vagy beüzemelést kérek stb.


Biztonságos webáruház
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Megbízható bolt